AgentSky Inledning Brev

Vi etablerades 1992 och har genomgående ända sedan växer. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för agenter runt om i världen, har en enkel att använda reseteknik, och är snabb och tillförlitlig.

Vi etablerades 1992 och har genomgående ända sedan växer. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för agenter runt om i världen, har en enkel att använda reseteknik , och är snabb och tillförlitlig.

Vår AgentSky resa avdelning innehåller många flerspråkiga agenter, som erbjuder tjänster på engelska, bosniska, bulgariska, kroatiska, hebreiska, litauiska, polska, rumänska, ryska, serbiska, spanska och ukrainska.

Vi har för närvarande incitament med alla de stora flygbolagsallianser ( Skyteam, Oneworld och Star-Partners ), totalt till över 100 transportörer, tjänar Europa, Mellanöstern, Afrika, Indien, Asien, Oceanien, Latinamerika och Nordamerika. Kontakta oss för mer information och information, för särskilda bärare och vägar, som vi ständigt utöka vår incitament portfölj.

Vi har flera call centers för att täcka alla av världens tidszoner, med vårt huvudkontor i Atlanta, Georgia i USA.

Besök vår B2B portal, AgentSky.net att boka stora biljettpriserna runt om i världen.

Vår Air innehållet har använts framgångsrikt via många diversifierade kanaler: B2B, B2C, XML / API / WS användare samt agenter och Partners runt om i världen, och i butiksmiljöer.


Author: Dino Molter

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No